• BIST 4.943,18
  • Altın 1210.949
  • Dolar 19.1321
  • Euro 20.7565
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 2 °C

Ahmet Hakan'dan Erdoğan'a 'soğan' çağrısı

Ahmet Hakan'dan Erdoğan'a 'soğan' çağrısı
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak kaleme aldığı yazısında "Şu iki hususa dikkat" ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan, bugünkü yazısında soğan olayına ve köprü cezalarına değindi. 

BİRİNCİ HUSUS: SOĞAN OLAYI

oğan olayında dikkate alınması gereken argümanlar var ortada dolaşan. Mesela deniliyor ki: “Soğanın stokçuluğu olmaz, depolaması olur.” Mesela deniliyor ki: “Bir sonraki hasada daha çok zaman var ve bu nedenle soğanın piyasaya yavaş sürülmesi gayet normaldir.” Mesela deniliyor ki: “Baskın yapılıp 30 ton soğan ele geçirilmesi çok saçma... 30 ton soğan, iki kamyon soğan yapar. Bir depoda iki kamyon soğan bulunması gayet normal.” Sayın Cumhurbaşkanı’m... Size karşı en dostane yaklaşım içinde bulunanların bile bu argümanlara hak verdiklerini görüyoruz. Lütfen bu konuya el atar mısınız?

İKİNCİ HUSUS:

KÖPRÜ CEZALARI

İstanbul’da birinci ve ikinci köprüden geçebilecek araçlar konusunda müthiş bir kafa karışıklığı var... Birinci ve ikinci köprüden geçebilecek araçların dingil mesafesinin 3.19 metreye indirildiği, buna uymayanlara da 800 TL ceza kesildiği söyleniyor. Vatandaşlar, “Bu uygulamadan haberimiz yoktu. Bu bir tuzaktır. Devlete tuzak kurmak yakışmaz” diyorlar. 800 TL az para değil. Aynı araca defalarca aynı cezanın kesildiğini düşünün lütfen. Üçüncü köprüden araç geçişlerinin arttırılması maksadıyla yapılan bu uygulama, vatandaşı perişan etmekte. Sayın Cumhurbaşkanı’m, lütfen bu meseleye de el koyar mısınız?

Kaynak: Gerçek Gündem ( https://www.gercekgundem.com/siyaset/52247/ahmet-hakandan-erdogana-sogan-cagrisi )

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Halk Gündem | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim